O nama

Firma Ercom Tim, sa sedištem u Čačku, osnovana je 2017. godine. Veoma brzo nakonosnivanja stekli smo poverenje stanara gde smo profesionalni upravnici i krenuli u veliki posao održavanja i poboljšanja uslova stanovanja u našim zgradama.

Naš tim je energičan i preduzimljiv i na sebepreuzima odgovornost za uspešno vođenje i koordinisanje svih aktivnosti vezanih za zajednički život svih članova stambene zajednice. Profesionalno rešavamo sveizazove i problem koji narušavaju mir i komforVašeg doma i Vaše stambene zajednice. Zajedničkom brigom o stambenoj zajedn kojom upravljamo, podižemo njenu celokupnu vrednost, kao i vrednost svakog njenog izdvojeno gdela.

Naš moto je odgovornost i predanost poslu i našim stanarima. U saradnji sa stanarima i skupštinama stanara, aktivnim pojedicima predano radimo na obnovi zajedničkih delova zgrada, i na taj način brinemo o Vašoj zajedničkoj i ličnoj imovini.

Svi naši klijenti, na obostrano zadovoljstvo, pozitivno ocenjuju usluge koje im pruža Ercom Tim. Prepuruke koje dobijamo za novezgrade i stamene zajednice su najbolji dokaz njihovog zadovoljstava.

Postanite i Vi deo Ercom porodice, pozovite nas da Vas posetimo i da Vam se predstavimo. Sa velikim zadovoljstvom ćemo i Vašu stambenu zajednicu primiti u našu veliku i srećnu Ercom porodicu.